Filtrare

  • Price
    Lei - Lei
CONSULTATII COLOANELE DESTINULUI 29 Martie 2020 ONLINE
CURS COLOANELE DESTINULUI 29 MARTIE 2020Ai intrebari la care raspunsul intarize sa apara? Crezi ca totul în aceasta lume este la intamplare si ca doar tu iti planifici parcursul in viata? Crezi ca lucrurile se întampla pe principiul "asa e scris"?Nu te lasa surprins de anumite decizii ci surprinde-te luand decizia buna!


Gaseste-ti echilibrul in lucrurile pe care le faci si cu siguranta o sa ai parte de rezultatele scontate intr-un mod "cu zambetul pe buze".

Impreuna cu cele 5 elemente: lemn, foc, pamant, metal si apa, se creaza povestea individuala a vietii fiecaruia dintre noi.
Este ca ADN-ul propriu, in functie de data de nastere, unde putem vedea punctele tari dar și cele slabe, ce e de facut și cand ar fi cel mai bine sa fie facute.

Analizeaza si constientizeaza mereu ceea ce urmeaza. Cauta sa vezi cand sunt momentele grele. Afla cand ai nevoie de ajutor sau cand ai posibilitati nemasurate de success.

Crezi ca lucrurile se intampla cu un scop anume? Perfect adevarat si tocmai din acest motiv te invit sa descoperi scopul tau prin acest CURS DE COLOANELE DESTINULUI. Fiecare dintre cele 5 elemente, reprezinta aspecte ale vietii tale (sanatate, relatii, personalitate, copii, bogatie, etc).

Georgia Deaconu,Maestru in Feng Shui si in Metafizica Universului te poate ghida,invata si descoperi care este cel mai bun moment pentru ca oportunitatile TALE sa se manifeste la un nivel maxim, in viata TA.

  INSCRIE-TE ACUM(tel:0770324184) LA CURSUL DE COLOANELE DESTINULUI,ce se va desfasura duminica 29 Marie 2020,ONLINE ,pe ZOOM MEETING.

  Suna ACUM si iti voi da toate datele de logare pentru acest curs important si minunat .

Parcursul vietii este mereu mai placut si mai usor daca stii pe ce drum sa o apuci atunci cand esti la intersectie. Crezi ca totul se intampla cu un scop? Crezi ca ai nevoie de ghidaj si de un copilot pentru ca lucrurile sa functioneze mai bine? Poate nu ai raspunsuri la toate intrebarile, dar cu siguranta iti doresti sa gasesti echilibrul in toate actiunile tale.

Asa ca nu ezita si inscrie-te ACUM la curs de coloanele destinuilui de duminica 29 Martie 2020.


Consultatii Coloanele Destinului
Consultatii Coloanele Destinului CE ESTE ANALIZA “BAZI” sau ‘’CEI PATRU STALPI AI DESTINULUI “..
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)